Succes verhalen van Match jouw woning klanten

"Wij waren op zoek naar een vrijstaande woning met een grote tuin. In een dorp met nog geen 2000 inwoners is dat bijna een onmogelijke opgave. De enige geschikte woning werd voor onze neus verkocht aan mensen uit de stad die flink konden overbieden. Zo frustrerend! Toen werden we door vrienden gewezen op een woning die aan onze eisen voldeed en te koop stond via ‘Match jouw woning’. We hebben meteen een afspraak gemaakt en tijdens de bezichtiging bleek dit onze droomwoning te zijn! Gelukkig waren de verkopers ook helemaal weg van onze tweekapper, met de kleinere tuin waar zij naar op zoek waren, en de match was gemaakt!" 
"Wat een mooi concept ‘Match jouw woning’! Wij woonden al 37 jaar in een hele fijne woning maar de laatste jaren werd de grote tuin ons echt teveel. We wilden ons huis niet zomaar te koop zetten want dan zou het waarschijnlijk heel snel verkocht worden en we zagen het niet zitten om een jaar of nog langer te gaan huren of op de camping te gaan zitten. Gelukkig was onze makelaar toen net met een nieuw idee bezig en met ‘Match jouw woning’ hebben we in korte tijd een prachtige match kunnen maken. We hoeven in onze nieuwe woning alleen nog maar hier en daar een likje verf op de muur te doen en dan kunnen we lekker gaan genieten van het huis én de kleinere tuin!"
"Verkopen vanuit een scheiding is altijd lastig, zeker als er ook nog kleine kinderen bij betrokken zijn. Omdat de scheiding voor de kinderen al moeilijk genoeg was wilde ik het ze niet aandoen om ook nog twee keer in korte tijd te moeten verhuizen en misschien zelfs wel naar een ander dorp. We moesten dus niet alleen het huis verkopen maar tegelijkertijd een geschikte woning binnen een bepaalde prijsklasse voor ons vinden. ‘Match jouw woning’ bleek dé uitkomst. Binnen enkele weken deed zich een supermooie match voor in de vorm van een prachtig nieuwbouwhuis in ons dorp waar ik met de kinderen zó in kon trekken. De openheid en transparantie van dit concept is echt geweldig!" 
"Wij hadden zelf al de match gemaakt met een andere woning maar realiseerden ons helemaal niet wat hier allemaal bij kwam kijken. Door contact op te nemen met Maison Makelaars werden we meegenomen door het hele proces met een uitgebreid stappenplan en hebben ze ons hier super in begeleid!"